Logga in

amp; Sandaler 43 Brun Shepherd Hugo Skor Herr Antique Oiled Tofflor RqxqI7XwA
Frisök här.
Low tops Converse amp; All Star Sneakers
Till toppen av sidanBeige Nude Topp Pärlor Selfridge Miss Med x4w6Hv
Kund/Närstående > Äldreomsorg > På gång
Mörkblåa Herrar Sneakers För Mustang Från B8xBr0q

Frösunda Omsorg fortsätter att utveckla framtidens äldreomsorg enligt konceptet ”Här bestämmer kunden”. Fler nya vård- och omsorgsboenden byggs i egen regi med en modernare och personligt baserad omsorg. Kundens individuella behov och en vetenskaplig grund för hur vi bättre kan möta individens kognitionsnedsättning bidrar till att höja trivseln och öka livskvalitén för de äldre på Frösundas boenden.

Behovet av fler äldreboenden ökar markant med en såväl ökande som åldrande population. Fyra av tio kommuner bedömer att de inte kommer att klara behoven ens de närmaste åren. Det är därför privata omsorgsföretag, som Frösunda Omsorg, behövs för att bidra till att äldreomsorgen byggs ut och drivs med hög livskvalitet för sina kunder.

Frösunda Omsorg gör de närmaste åren en stor satsning på att öppna nya äldreboenden över hela landet. Med början under hösten 2019 kommer vi att under några år kunna erbjuda fler än 500 nya platser på vård- och omsorgsboenden i egen regi. Alla blir anpassade, designade och utrustade för äldre människor som vill ha trygghet, omsorg och bibehållen livskvalitet på livets höst.

- En stor fördel med att driva äldreomsorg i egen regi är att vi kan genomföra vårt koncept ”Kundens fokus” fullt ut. Från en konsekvent design och form till ett bemötande och en omsorg som tar hänsyn till de särskilda behov äldre människor med nedsatt kognitiv förmåga har, förklarar Beata Terzis, medicine doktor och sakkunnig inom kognition på Frösunda Omsorg.

Våra nya egna vård- och omsorgsboenden är utformade efter Frösunda vetenskapligt grundade koncept ”Här bestämmer kunden”. Här får kunderna egna lägenheter som möbleras efter egen smak, välutbildade medarbetare, rikligt med aktiviteter efter egna önskemål och menyer med god och näringsriktig mat.

Frösundas vård- och omsorgsboenden erbjuder ett värdigt och bekvämt liv med hög livskvalitet.

Vill du ha löpande information om något av våra äldreboende, fyll i formuläret längst ner på sidan!

Gävle

Information om boendet:Mörkblåa Från För Giardini Herrar Sneakers Nero 0UTYq76Y8c

Plats: Gävlehov/gävlerinken

Antal platser: 72

Omsorg: Demens och Somatik

Innehåll: SPA, beachrum, trädgård, balkonger mm.

Inflytt: september 2019

Läs mer

Kommer snart!

Mer information om äldreomsorg i Örebro kommer snart!

Sneakers Herrar Från Balance För Mörkblåa New SRwcpzRq
För Herrar Sneakers Från New Mörkblåa Balance 6zBq87n

Kommer snart!

Mer information om äldreomsorg i Sölvesborg kommer snart!

Anmäl ditt intresse här

Välj stad som intresserar dig! amp; Sneakers tops Converse All Low Star

Vi på Frösunda tar din integritet på största allvar. Vi använder information som samlats in för att ge relevant information i dessa processer. Vi använder också informationen till att analysera resultat och information för att förbättra vårt arbete och arbetssätt. Vi använder alltid data på ett sätt som är så integritetsskyddat som möjligt. Informationen lagras säkert och i enlighet med GDPR och de lagras endast så länge som det är relevant. Du kan närsomhelst få tillgång till eventuell lagrad information om dig och har möjlighet att uppdatera, ändra eller radera denna information.

Sneakers amp; Converse tops All Low Star
Low Sneakers tops Star amp; All Converse
New Balance Mörkblåa För Herrar Sneakers Från wqWwSOAI6
Converse tops All amp; Low Sneakers Star

© Frösunda Omsorg AB | Postadress: Box 708, 169 27 Solna | Telefon: 010-130 30 00 | [email protected]

Anpassa webbplatsen här.